Ольга Мартиновська розповіла, як приготувати салат "Мімоза". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 170 тисяч осіб.
15 Жовтня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі, в якому розкрила секрет приготування легендарного салату "Мімоза".
Сьогодні відкидаємо радянську пропаганду і готуємо вишукану адаптацію цієї страви,- повідомила вона.
Інгредієнт
- 2 середні цибулини;
- 1 морквина;
- 1 картоплина;
- Зелена цибуля;
- 1 ст. л. домашнього майонезу;
- 5 відварених перепелиних яєць;
- 1 варений жовток курячого яйця;
- 50 г печінки тріски;
- 20 г щучої ікри (додатково).
Алгоритм приготування
- Запечіть цибулю в лушпинні солями при температурі 180 ° С протягом 30-40 хвилин. Остудивши.
- Морква і цибуля теж запечіть у фользі разом з сіллю.
- Розріжте цибулю уздовж навпіл і розберіть на пелюстки - важливо, щоб овоч був готовий але не розвалювався. А ще цибуля не має хрустіти!
- Натріть моркву і картоплю на дрібній тертці, додайте майонез і зелень.
- На низ пелюсток покладіть шматок печінки, потім овочі. Викладіть половину перепелиного яйця, ікру (за бажанням) і посипте натертим жовтком.
Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа"
Як повідомляв Знай.ІА, "МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу
Знай.ІА писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського