Під житловим будинком у Північній Каліфорнії було виявлено майже сотню гримучих змій, які там готувалися до зимової сплячки.

Рятувальник Аль Вольф, якій спеціалізується на виловлюванні рептилій, був дуже здивований, адже звик, що йому зазвичай доводиться витягати одну-дві змії, повідомляє ABC News. Йому зателефонувала жінка і повідомила, що бачила змій, які заповзали під її будинок.

Директор служби порятунку рептилій округу Сонома проліз під будинок на схилі гори в Санта-Розі і одразу знайшов гримучу змію. А далі вони попадалися йому у руки одна за одною. Чоловіку довелося взяти з собою відра. Перекидаючи камені, він таким чином працював протягом 4 годин.

Змії під будинком, instagram.com/abcnews
Змії під будинком, instagram.com/abcnews

Зазначається, що усі виловлені рептилії були гримучими зміями, єдиною отруйною змією, знайденою в Північній Каліфорнії. Аль Вольф додав, що за його 32-річний досвід, бачив десятки змій в одному місці в дикій природі, але ніколи під будинком. То ж він планує повернутися до цього будинку знову, щоб перевірити, чи змії не повернулися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ми знаємо, що це місце лігва вже через немовлят і кількість самок, які я знайшов", - сказав він.

Додається, що гримучі змії зазвичай впадають у сплячку з жовтня по квітень і шукають камені, щоб сховатися у теплому місці. Таким чином, вони рік за роком повертатимуться на те саме місце. За словами Вольфа, власники будинків не забирали каменів під час будівництва будинку і саме це зробило його привабливим місцем для плазунів.

Нагадаємо, українці обурені холодом у садочках, діти мерзнуть "на бурульку": "Простіше відправити на дистанційку, ніж платити за газ". У дитячому садочку батькам малюків запропонували принести у навчальний заклад обігрівач

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно". Батько учня поскаржився на "ситні" обіди, які отримують діти у шкільних їдальнях.