Стало відомо, що з наступного понеділка, 18 жовтня 2021 року, ще чотири українські області потраплять в "червону" зону епідемічної небезпеки.

Про це, на своїй особистій сторінці в Telegram, заявив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов. Він зазначає, що в п'ятницю відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в ході якого було вирішено встановити "червоний" рівень епідемічної небезпеки в Запорізькій, Одеській, Донецькій і Дніпровської областей.

Люди на вулиці, фото: Знай.ua
Люди на вулиці, фото: Знай.ua

"Застосувати на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки", - йдеться в публікації.

Люди на вулиці, скріншот: Youtube
Люди на вулиці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Сьогодні ж, вночі, Херсонська область першою пішла на локдаун. Тепер там заборонена робота закладів громадського харчування, ринків, спортивних залів, кінотеатрів і торгово-розважальних центрів. При цьому відомо, що обмеження можуть і не бути застосовані за умови, якщо всі співробітники володіють "зеленими" COVID-сертифікатом, який свідчить про отримання двох доз вакцини.

Нагадаємо, канікули в українських школах можуть продовжити на три-чотири тижні

Як повідомляв "Знай.ua", в урожаї картоплі виявили небезпечні речовини: чим "заражений" і звідки його привозять

Знай.ua писав, Рада на дистанційці? Невакцинованих депутатів можуть "вигнати" з українського парламенту