У мережі розповіли історію маленької Анни, у якої після народження почав рости горб. Як мама справляється з цією особливістю дитини, і які прогнози дають лікарі.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету, який був знятий порталом TUT.BY.

Маленькій ані зараз всього 10 років, і п'ять з яких у неї утворюється горб. Викликаний він специфічною хворобою.

Історія Анни, фото: скріншот з відео
Історія Анни, фото: скріншот з відео

Сама мама Віра каже, що завжди мріяла про дитину, і перша вагітність на жаль не вийшла. Потім народилася Аня, і все було добре. Тягар протікала відмінно, на пологах теж ніяких проблем.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Коли дитині було кілька місяців, то вона була дуже жовтою, хоча лікар нічого не сказав. У лікарні почали бити паніку, і почали лікувати жовтяницю різними препаратами.

Історія Анни, фото: скріншот з відео
Історія Анни, фото: скріншот з відео

Через деякий час на спині з'явилися ще й червоні плями, ніби хтось натиснув, хоча лікарі сказали, що все добре.

Ще через півроку плями почали темніти, і там почали рости волосся, і лікарі знову сказали, що це нормально.

Коли їй було близько п'яти років, на цих плямах з'являлися ущільнення. Фахівці сказали, що це жировики, і продовжили спостерігати. Через півроку почалася деформація хребта, і за кілька тижнів вони виросли до великих розмірів. Виявилося, що це пухлина, неоперабельна.

Болі немає, але є втома. Якщо чіпати це місце, то тоді болить, і м'язи перестали працювати зовсім.

Історія Анни, фото: скріншот з відео
Історія Анни, фото: скріншот з відео

"Емоції були...вони були різні. Істерики, намагалися позбавлятися від них, так як це відбивалося на дітках. Емоції були страшні коли нам сказали, що потрібно буде оперувати, але оперувати тільки якщо зафіксувати сам хребет, а пухлина запхати в органи назад. Ріст припинився, ноги і руки продовжують рости. Тіло теж хоче рости, але через деформацію не може" - розповідає мама Віра.

В результаті у дівчинки з'явився справжнісінький горб. Діти не завжди приймають її в компанію, а подружками дитини стали бабусі, які сидять в на лавочці біля під'їзду — тому що щоб грати з ними не потрібно бігати.

Лікарі не знають що робити, і як можна вирішити цю ситуацію. Офіційного діагнозу немає, у кожного фахівця свої здогадки.

Раніше повідомляли, речі, які принесуть у ваш будинок багатство і удачу: домашні вихованці, підкова і мішечок на двері.

Знай.ua писав, найголовніша молитва для порятунку будинку свого від бід і напастей: "благословення" прямо від Господа.