Жителі Сумської області відзначилися креативністю і почали продавати консервні банки з повітрям.

У селі Верхня Сироватка Сумської області місцеві продають незвичайні сувеніри - консервні банки з українським повітрям. Як повідомляють самі продавці, орієнтовні покупці це ті люди, які хочуть порадувати своїх близьких, що знаходяться далеко від дому.

До складу входить повітря з різних українських селищ і в різній кількості - повітря села Залізняк, стінки, Новоселиця, Великий Бобрик, Малий Бобрик, Івахнівка, Юсупівка, селище Кам'яне. Термін придатності сувеніра до 2222 року, а вартість такого оригінального подарунка 40 грн. Баночки продають в 15 км від міста Суми, в центрі Верхньосироватської територіальної громади.

Консервоване повітря, фото з Facebook
Консервоване повітря, фото з Facebook

Про такий незвичайний сувенір для рідних розповів місцевий активіст Роман Голуб у Facebook. Він зазначив, що всі кошти від продажу консервованого повітря підуть на розвиток музейної кімнати Vерижиця в громаді Верхня Сироватка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Скріншот з Facebook
Скріншот з Facebook

Раніше ми писали про те, що українці обурилися правилами оплати проїзду в тролейбусах: "Нехай краще кондуктор на півас натирить"

Нагадаємо, що старі "Запорожці" перетворили на елітні авто: валялися непотрібні просто посеред лісу, кадри "тюнінгу"

Як повідомляв Знай.uа, в Україні з'явився Тарас Шевченко крутіше: "Зніміть з мене кожух"

Також портал Знай.uа писав, що жінка віддала 6 тисяч за навчання сина, але в коледж він ходити не став, відправляють до суду: не повернули навіть половину суми