Стало відомо про інцидент, який стався в Індії. Клієнт замовив собі новенький телефон, iPhone 12, однак, замість нього прийшов брусок мила.

Про це стало відомо завдяки ролик клієнта, який він розмістив інтернет. Він став набирати стрімко популярність по всьому світу, і історія виявилася на слуху.

Справа в тому, що клієнт з Індії замовив новий телефон в одному з найбільших місцевих магазинів Flipkart. Це було під час розпродажу під назвою Big Billion Days.

Apple iPhone 12 Pro Max, фото: Знай.ua
Apple iPhone 12 Pro Max, фото: Знай.ua

В цей час торішні флагмани значно падають в ціні, на сотні доларів, і тому чоловік вирішив оновити свій девайс.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На щастя, Сімранпала Сінгха вибрав доставку, яка називається Open Box Delivery. Це коли кур'єр під час доставки зобов'язаний відкрити товар при клієнті, щоб від був переконаний в чесності.

Пощастило, інакше б гроші ніхто не повернув. Він заплатив 675 доларів, і записав весь процес розпакування на відео. Це допомогло заощадити не тільки час, але і гроші.

iPhone 12 Pro, скріншот
iPhone 12 Pro, скріншот

Звичайно, після відкриття коробки, і виявлення всередині два шматки мила, від відмовився від доставки.

Після кiлькох годин розмов зі службою підтримки Flipkart і з'ясування ситуації замовлення було відзначено як невдале. Потім замовлення було скасовано, і було проведене повернення коштів.

Ролик чоловік вирішив розмістити в мережі, щоб попередити всіх про небезпеку, і як виявилося, це не одиничний випадок, але щастило так не всім.

Нагадаємо, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма"

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото