У соцмережі Reddit, де користувачі можуть обговорювати будь-яку інформацію, яка їх зацікавила, з'явилася низка зізнань про те, як діти у шкільні роки боролися з вошами.

У групі "Сповіді" на Reddit одна з користувачок розповіла, як у шкільні роки боролася з вошами протягом цілого року. Виявилося, що коли дівчинці було 10 років вона навмисно вибирала вошей зі свого волосся і кидала їх у волосся інших дітей. До того ж за словами дівчини вона робила подібне із вчителями в своїй школі, про це повідомляє "7news".

"Досить безпечно сказати, що я була дивною дитиною. У моїй 10-річній свідомості не було чесно, що у мене були гниди. Щоб боротися з цим, я вирішила, що буде розумною ідеєю вибирати моїх вошей і кидати їх у волосся інших людей, проходячи повз них", - сказала користувачка Reddit.

Воші, фото: lenta.ua
Воші, фото: lenta.ua


Це зізнання покликало за собою й інші. Виявилося, що так багато хто робив у своєму дитинстві.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Дівчинка поруч зі мною у 7 -му класі природничих наук робила це, і я дуже її жахався. Одного разу вона взяла виделку для обіду, розчесала нею волосся і поклала її назад", - сказав один з користувачів.


Таку "боротьбу" дітей з вошами підтвердив і один з учителів. Чоловік розповів, що у його класі була одна учениця в якої постійно були воші

"Коли я був учителем, у мене була учениця із постійними вошами. Одного разу ми були в групі читання, і вона безтурботно каже: О, подивіться, воша йде по моїй руці на светрі. Я кілька разів провів її до медсестри. Мені справді було так сумно за неї ", - зізнався він.

Воші, скрнішот із відео
Воші, скрнішот із відео


Одна з користувачок зізналася, що у дитинстві у неї та сестри було довге волосся, і їх мама сильно нервувалася, коли з'являлися воші. Тому одного разу дівчинка вирішила підкласти їх своїй сестрі.

"Одного разу я знову зрозуміла, що у мене є воші, і я так боялася сказати мамі, що я поклала її на голову молодшій сестрі, сподіваючись, що мама зрозуміє, що вона сильно свербить. Я все ще дуже шкодую про це ", - зізналася користувачка Reddit.

Нагадаємо, що жінка народила 69 дітей і увійшла в історію: вагітна сорок років