Зараз у світі є багато жінок, які змагаються, хто ж більше народив дітей. Однак, абсолютний рекорд встановила жінка, яка жила ще 200 років тому.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Це потрібно знати".
Так, стало відомо, що абсолютний рекорд Гіннесса з дітонародження належить російській селянці. Ця жінка жила ще 200 років тому і народила вона 69 дітей.

Рекорд Гіннесса з дітонародження належить російській селянці
Рекорд Гіннесса з дітонародження належить російській селянці

Що цікаво, за життя у неї було 27 пологів, але їй вдалося зробити на світ 69 дітей. Дружина Федора Васильєва шістнадцять разів народила двійнят, сім разів - трійнят і чотири рази по четверо дітей до свого сорокаріччя.
Дружина Федора Васильєва потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як найбільш плідна мати, але, незважаючи на це, навіть ім'я її залишилося невідомим: є лише бездоказові твердження, що звали дівчину Валентиною.

Рекорд Гіннесса з дітонародження належить російській селянці
Рекорд Гіннесса з дітонародження належить російській селянці

Дивно, але у Валентини є конкурентка, в 2017 році ЗМІ повідомили, що померла багатодітна палестинка, історія якої схожа на життя Васильєвої. Жінка з Гази теж народила 69 дітей.

Нагадавши,45-річна українка народила 19 дитину: "не передихала з 15 років". Українка стала мамою 19 дітей

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще