Перша леді України Олена Зеленська розповіла про Міжнародний День білої тростини, який у світі відзначають 15 жовтня. Момент, коли усвідомлюєш багато речей.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де постійно розповідає про останні новини, які відбуваються в Україні та світі.

Це день, коли ми ще раз нагадуємо собі про те, що світ різноманітний, і тому рівноправність - одна з потреб людини.

"Ми "бачимо" по-різному, і в цій різниці - наша унікальність: хтось спостерігає за світом очима, а хтось-через дотик. Хтось дивиться кіно, а хтось читає книги шрифтом Брайля. Саме тому важливо, щоб середовище було дружнім до кожного, а інформація та послуги ставали ще більш доступними" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також, вона відзначила компанію SoftService, у якої є успішний кейс. Вже більше року у них є відділення, в якому займаються розробкою і тестуванням програм і сайтів. Чи доступні вони для різних користувачів.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Серед тестувальників є люди з порушенням зору, які пройшли спеціальні курси, і стали повноправними учасниками процесу.

"Рівність-це не про почуття жалю, а про рівні можливості для кожного з нас. І це вже не просто тренд - це суспільна норма " - підсумувала перша леді Олена Зеленська.

Раніше повідомляли, що Олена Зеленська виявила за кордоном 140-річну святиню з українським серцем:"Не може не вражати".

Як повідомляв Знай.ua, Петро Порошенко "зцілився" після опіків зеленкою 2 ступеня, українці здивовані: "диво не інакше".

Знай.ua писав, золото і світовий рекорд: харків'янин Максим кріпак "розірвав" басейн