Віктор Ляшко перетворився на "супермена" після провалу вакцинації: ніс вагітну в лікарню на руках

Глава Міністерства охорони здоров'я України Віктор Ляшко в ефірі телепередачі ТСН на телеканалі "1+1" відповів на кілька запитань, відповіді на які цікавлять громадян. Він зазначив, що особисто був присутній при госпіталізації вагітної, яка не пройшла курс вакцинації. Жінку вдалося врятувати, але дитина, на жаль, померла.

Віктор Ляшко, скріншот: Youtube
Віктор Ляшко, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський потужно звернувся до захисників і захисниць: "Україна не зазіхає на чуже, але повертає своє"

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 14 жовтня, в День захисників і захисниць України, звернувся з привітанням до всіх причетним до цього свята. Він підкреслив, що Україна є державою, яка не зазіхає на чуже. Однак захищає і повертає своє.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Володимир Зеленський на Хортиці, president.gov.ua
Володимир Зеленський на Хортиці, president.gov.ua

У врожаї картоплі виявили небезпечні речовини: чим "заражений" і звідки його привозять

В одному з сіл на Волині у картоплі виявили рак. Тепер фермер, який виростив урожай, повинен його знищити, а на його полі площею в гектар ввели карантин. Сам фермер зізнається, що в лабораторії йому сказали не годувати такою картоплею худобу і не їсти самому, але він все ж вживає його в їжу.

Скрін, відео YouTube картопля
Скрін, відео YouTube картопля

Канікули в українських школах можуть продовжити на три-чотири тижні

14 жовтня 2021 року головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів про те, що початок канікул можуть змістити на 18 число, і що їх можуть продовжити до трьох-чотирьох тижнів. Станом на ранок четверга, зафіксовано новий максимум за останній час — 18 881 нових випадків. З них захворіли близько двох тисяч дітей і 368 медпрацівників.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно"

Батько школяра поскаржився на обіди, які отримують діти в шкільних їдальнях. На його думку, такими стравами неможливо добре насититися. Як зауважує автор скарги, від такого легкого супу, каші, пряника і чаю у дитини точно не з'явиться енергія для навчання.

Обід у шкільній їдальні, фото: Народний ревізор
Обід у шкільній їдальні, фото: Народний ревізор