Стало відомо про те, що в Тернопільській області виростили найбільший гарбуз. Вага рекордсменки склала 55 кілограмів, і має вона форму груші.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету на телеканалі 1+1, в програмі ТСН. Там розповіли про плід, який довелося втрьох вантажити на одну машину.

Важить він більше, ніж пів центнера, і відповідно, не кожен зможе таке підняти на самоті.

Гарбуз-рекордсмен, фото: скріншот з відео
Гарбуз-рекордсмен, фото: скріншот з відео

Для того, щоб помістити гарбуз на ваги знадобилися силачі. Вся ще проблема в тому, що вона нагадує за формою гігантську грушу, яка з одного боку приплюснута.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В результаті виявилося, що вага даного продукту близько 55 кг.виростили її подружжя з Конюхів, і як вони самі зізнаються - бажання ставити рекорд не було, і вирощували не для конкурсів, а для того, щоб згодувати потім свойским тваринам.

Гарбуз-рекордсмен, фото: скріншот з відео
Гарбуз-рекордсмен, фото: скріншот з відео

За це вони отримали приємний бонус у розмірі 3 тисяч гривень.

Крім того, гарбуз став справжнім об'єктом для фотографій в соціальні мережі. За кілька тижнів з нею зробили кадри понад 25 тисяч осіб, і ще стільки ж має приїхати найближчим часом. Примітно, що вхід на локацію абсолютно безкоштовний, і ажіотаж божевільний.

Гарбуз-рекордсмен, фото: скріншот з відео
Гарбуз-рекордсмен, фото: скріншот з відео

Наступного року організатори конкурсу хочуть провести цілий фестиваль гарбуза, тому, рекомендують господаркам задуматися про новий рекорд вже зараз, адже, найімовірніше, призовий фонд буде тільки рости.

Нагадаємо, що напористий спортсмен 9 годин витримав у планці, абсолютний рекорд

Як повідомляв Знай.ua, жінка народила десять дітей і встановила світовий рекорд: 7 хлопчиків і 3 дівчинки

Знай.ua писав, наїв 635 кілограм: історія найважчого чоловіка сколихнула світ