Відома українська письменниця Лариса Ніцой вирішила зробити святковий пост, в якому привітала українців, і вирішила розповісти про чоловіка, якого жорстоко вбили вороги України.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно ділиться своїми думками на ту чи іншу тему, а також висловлює свою думку.

Цього разу вона привітала українців з Днем Покрови, і Днем Захисників України, які сьогодні або вдома, або ж сидять в окопах. Також, вона передала "Привіт" ворогам країни.

У цей день вона передає привіт з чудового українського міста Стрий. Там Лариса Ніцой відвідала місцеву школу, на стіні якої висить пам'ятна дошка про одного з учня, якому в далекому 2014 році, в Слов'янську розрізали живіт, напхали туди каменів і вбили. Йдеться про Юрія Дяковського.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Він міг врятуватися, якби почав говорити, але, як виявилося, принципи і країна важливіші за життя.

"Знаєте, що ось за жінка стоїть біля мене на фото? Це його вчителька, Оксана, яка навчила Юру бути патріотом України, трагічно пережила його смерть і теж шле вам "вітання" з дуже гарячими побажаннями. Знаєте, що ось за дітки навколо нас? Це її учні, і цих учнів з року в рік стає все більше і більше. Вчителька вчить їх теж бути патріотами України. Разом з вчителькою і батьками вони приходять до шкільної стіни з пам'ятною Юрин дошкою і моляться за нього, За Україну і всіх українських героїв" - йдеться в повідомленні під постом.

Далі Лариса Ніцой написала, що ті, хто вбив Юрія, і ще тисячі синів і дочок України, не врахували одного факту. Що чоловік жив з ім'ям Бандери в душі, а тепер маленькі діти живуть ще й з його ім'ям. І все це лише додає їм сил і впевненості.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

"Так що бажаю вам, потороч, в наше славне свято Дня захисника України (у свята ж прийнято щось бажати), якщо ви ще живі, щоб у вас зник сон. Живіть і прислухайтеся. Може вам смішно з моїх слів. Але пам'ятайте, у нас є ще одна приказка: "Сміється той, хто сміється останній" - продовжила жінка.

День защитника Украины
День защитника Украины

А ось в кінці вона привітала всіх тих, хто любить і поважає свою країну, і готовий піти на все заради її благополуччя.

Нагадаємо, раніше Україна прирівняла пластикові паспорти до цифрових, захисниця мови Ніцой передбачила наслідки

Як повідомляє портал Знай.uа Ларисі Ніцой зробили дуже боляче прямо у вушко 155 разів: "але це такий кайф..."

Також Знай.ua писав, що Письменниця Лариса Ніцой здивувалася горем українців і не стримала сліз