Пара з Ізраїлю встановила світовий рекорд за найдовший поцілунок. Про це повідомляє телеграм-портал Книга рекордів.

Поцілунок - не тільки спосіб продемонструвати свої почуття, але і стати рекордсменом.

Ізраїльська пара Кармат і Дрор встановили новий світовий рекорд, поцілувавшись 30 годин і 45 хвилин без зупинки. Що цікаво, за майже 31 годину пара не пила, не їла, не розмовляла і не приймала душ. Весь цей час пара закоханих цілувалася без зупинки і в підсумку постаивала новий світовий рекорд.

Поцілунок, скріншот: YouTube
Поцілунок, скріншот: YouTube

Книга рекордів Гінесса-довідник, що публікується щорічно, в якому перераховані як світові людські досягнення, так і рекорди тваринного світу. Книга була заснована братами-близнюками Норрісом і Россом Маквіртерами на Фліт-стріт в Лондоні в серпні 1954 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На даний момент книзі вже шістдесят шість років, вона публікується в 100 країнах на 23 мовах і містить більше 53000 записів у своїй базі даних.

Нагадаємо, українські фермери зневірилися знайти покупців на рекордний урожай кавунів - роздали просто так

Як повідомляв " Знай.ua", в Києві приготували ЦАР-шаурму на радість Зеленському - найбільша у світі. Кінцева довжина шаурми склала 129 метрів і чотири сантиметри. Щоб виміряти рекордне блюдо, довелося шукати особливу рулетку.

Знай.ua писав, талія-38 см: жінка роками носила корсет і потрапила до Книги рекордів Гіннесса. Відомо, що розмір талії становить всього 38,1 см, і досягла жінка цього завдяки носінню корсетів після народження двох дітей до 28 років.