У мережі розмістили дуже кумедний і незвичайний пост, який присвячений легендарному Радянському автомобіль ЗАЗ-968. Можна побачити дуже смішну і вмілу модифікацію "Запорожця", яка розсмішила чимало народу, повідомляє Hyser.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Уніан"

У мережі можна побачити унікальні кадри незвичайного"Запорожця". Умільці змогли зробити незвичайну модифікацію, яка здивує практично кожного. Люди, які зробили це перетворення, варті уваги, так як ЗАЗ-968 буквально перетворився в пікап.

За рахунок того, що автомобіль перетворили підручними засобами, можна сміливо заявити, що це найкраща сільська модифікація. Якщо звернути увагу, то можна помітити, що багато запчастин зроблені з дерева, яке, м'яко кажучи, неідеально оброблено.

Запорожець, фото: скріншот з відео
Запорожець, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо трошки подумати, то можна прийти до висновку, що даний автомобіль переробляли для того, щоб перевозити тварин, які використовуються в сільському господарстві. На таку думку штовхає установка клітки, яка перетворила "Запорожець" в сільський пікап.

На превеликий жаль, про цю модифікацію немає особливої інформації в мережі. Про унікальний сільському пікапі можна міркувати, тільки дивлячись на його фотографії.

Потрібно підкреслити, що" Запорожець " дуже сильно змінився. Багато користувачів, які бачать дані кадри, не можуть стримати посмішки, так як цей ЗАЗ-968 виглядає досить незвично і забавно.

Запорожець, фото: скріншот з відео
Запорожець, фото: скріншот з відео

Особливу увагу варто приділити умільцям, які змогли виконати таку роботу. Адже вони заощадили чимало грошей, зробивши таку модифікацію.

Ні для кого не секрет, що "Запорожець" користується особливою увагою серед радянських автомобілів. У мережі можна побачити дуже багато різноманітних модифікацій, де автолюбителі роблять з цієї «консерви» справжні суперкари.

Нагадаємо, старі "Запорожці" перетворили на елітні авто: валялися непотрібні просто посеред лісу, кадри "тюнінгу"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, Знай.ua писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому