Стало відомо про те, що 95-річна королева Єлизавета вперше за 18 років з'явилася на публіці з тростиною. Що відомо про самопочуття жінки.

Видання BBC зазначає, що востаннє королева виходила в світ з тростиною в 2003 році після того, як перенесла операцію на коліні.

Сталося це у Вестмінстерському абатстві, який відвіданий королевою разом з дочкою Анною з нагоди сторіччя Королівського британського легіону.

На знімку, який з'явився в мережі, на офіційній сторінці королівської сім'ї, Єлизавета II була в синьому пальто, а також в капелюсі, яка відмінно підходила в тон. Все в кращих традиціях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак, в одній руці вона тримала тростину, а в другій букет квітів. Не можна не відзначити, що під час минулого появи на публіці, яке було менше тижня тому в Королівському полку канадської артилерії, Єлизавета II була ще без тростини.

У чому причина цього - не повідомляється. Можливо стан здоров'я королеви різко погіршився, а можливо їй вже складно просто так пересуватися, тому вона вирішила почати використовувати таке ось пристосування.

Варто відзначити, що на троні Єлизавета II практично все своє життя. Вступила на цю посаду вона в далекому 1952 році, коли їй було всього 25 років. Весь цей час на її плечах лежать всі справи країни, тому не дивно, що здоров'я поступово починає здавати.

У квітні цього року помер її чоловік, принц Філіп. Йому було 99 років, і останнім часом він часто хворів. Королева важко пережила цю втрату, адже, вони разом були ще довше, ніж вона на троні, і ніколи не розлучалися.

Нагадаємо, Єлизавета Друга судитиметься з Меган Маркл і принцом Гаррі за наклеп: ціна правди 20 мільйонів

Як повідомляв Знай.ІА, королева Єлизавета II відкрила вакансію до палацу: платить 34 тисячі доларів

Знай.ІА писав, онук королеви Єлизавети II принц Гаррі показав свій характер всьому світу: не посоромився висунути язик