У середу, 13 жовтня, практично всю територію країни охоплять сильні дощі і невелике зниження температури. Відносно сонячна погода очікується лише в західних областях, але з відчутним похолоданням вночі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +8 до +12 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до +4 градусів.

У центральних областях температура вдень від +8 до +15 градусів, вночі – від +4 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +9 до +12 градусів, а вночі – від +4 до +7.

У східних регіонах – вдень від +11 до +17, вночі – від +5 до +9. На півдні температура повітря - від +10 до +17 градусів вдень, нічна – до +10 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 13 жовтня, фото Укргідрометцентр
Погода на 13 жовтня, фото Укргідрометцентр

"Циклон прийде з південного заходу. Принесе пристойні дощі в Черкаську, Полтавську, Кропивницький з районами, Миколаївську, Херсонську, частину Дніпропетровської, Крим", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 13 жовтня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого Михаїла, першого митрополита Київського. Селяни витрушували зі своїх ліжок стару солому і палили її "від призора недоброго ока" і для того, щоб "додати ходу зимі". У цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлетіли, значить буде рання і холодна зима.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження