Всесвітньо відомий американський актор Девід Харбор, якого любителі кіно знають за багатьма ролями в бойовиках, а також образі шерифа з "Дивних див", розповів, що чекає на глядачів у четвертому сезоні фантастичного серіалу.

Справа в тому, що шанувальникам "Дивних див" варто очікувати від сюжетних ліній - відповідей на багато питань. Так, у героя у героя Харбора одна з найзахоплюючих історій в шоу. Джим Хоппер, здавалося б, загинув наприкінці 3 сезону, але один з тизерів 4-го підтвердив, що він вижив і потрапив у російську в'язницю.

Кадр з трейлера "Дуже дивні справи-4", скріншот: YouTube
Кадр з трейлера "Дуже дивні справи-4", скріншот: YouTube

На New York Comic Con 2021 Девід Харбор заявив, що в 4 сезоні йому взагалі дісталася, на його погляд, "найкраща сюжетна лінія". Каже, що спроби Джима втекти з в'язниці і повернутися додому, а також його зіткнення з демогоргоном у в'язниці нагадують "Чужого 3" і "Велику втечу".

Ще актор зазначив, що багато крутого буде в історії Джейн "одинадцять" Хоппер (Міллі Боббі Браун) і доктора Мартіна Бреннера (Меттью Модайн), який зник після 1 сезону – але може повернутися - або засвітитися у флешбеку (слова Харбора наводить Entertainment Weekly):

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Буде розкрито набагато більше про Одинадцяту і Бреннер та інститут, а також про те, через що вона пройшла і про що переймається. А ще новим важливим елементом стане будинок Крилів, який з багатьма пов'язаний в Хокінсі", - заявив актор.

Кадр з трейлера "Дуже дивні справи-4", скріншот: YouTube
Кадр з трейлера "Дуже дивні справи-4", скріншот: YouTube

Будинок сім'ї Кріл показали в одному з тизерів 4 сезону. Як передбачається, в 1950-х батько сімейства Віктор Кріл (Роберт Інглунд) вбив своїх рідних, після чого потрапив в психіатричну лікарню. Можливо, в будинку Крилів утворився розрив, що веде у виворіт, що і вплинуло на Віктора.

Харбор додав, що 4 сезон "Дивних див" прояснить багато моментів в історії. Крім того, як дав зрозуміти актор, 4 сезон натякне на те, як розвиватиметься сюжетна лінія шоу в майбутніх сезонах:

"Під час розробки ми повертаємося назад, щоб переконатися в тому, що немає незавершених моментів. Питань у дусі "що сталося з білим ведмедем?" з "Залишитися в живих". Елементи сюжетної лінії стають частинами цілого. У 4 сезоні прокладено багато доріг [для розкриття суті того, що відбувається]", - заявив він.

Як підкреслив Девід Харбор, 4 сезон - це "найглибший сезон" для Хоппера, адже він розповість і про минуле героя. Також сезон розкриє деякі "Істини, на які раніше ми тільки натякали". При цьому артист пообіцяв наймасштабніші екшен-сцени в історії "Дивних див".

Відомо, що прем'єра 4 сезону серіалу "Дивні дива" від Netflix намічено на 2022 рік.

Раніше повідомляли, Сергій Бабкін знайшов свого "клона" в серіалі "Гра в Кальмара" від Netflix: "Це якась істерика".

Як повідомляв Знай.uа, Урсула Корберо з "паперового будинку ""поселила" блондинку в своєму ліжку: Токіо б не схвалила.

Знай.uа писав, "Гра в кальмара" від Netflix "запустила" насильство в школах між дітьми: "приниження і жорстокість".