Всесвітньо відома акторка Лілі Коллінз, яка ще сильніше прославилася після виходу в світ серіалу "Емілі в Парижі", поділилася своїм дитячим фото.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram на честь Міжнародного дня дівчаток. Лілі Коллінз вирішила провести порівняння з минулим, і з тим, якою вона зараз. Як дівчинка перетворилася на сильну і незалежну жінку.

На першому знімку, на якій майбутній зірці не більше 10 років, вона в рожевому пір'ї, такого ж кольору перуці, а також в незвичайними блискучими окулярами. Образ досить незвичайний, але дуже милий - дитина щаслива.

На другому кадрі Лілі Коллінз сидить вже на знімальному майданчику, поруч з місцем продюсера, і займається справами в ноутбуці. При цьому паралельно вона розмовляє по телефону.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Образ, звичайно ж, змінився, так як пройшло не менше 15 років. Тут вона вже доросла жінка в рожевому пальто.

"На Міжнародний день дівчаток для мене велика честь брати участь у кампанії @seeher #SeeHer, присвяченій тій дівчині, якою я була, і жінці, якою я є сьогодні. Коли я була маленькою дівчинкою, я завжди любила прикидатися-перевтілюватися в різних персонажів, переодягатися і втілювати в життя казку. Тепер я так вдячний їй і знаю, що вона так пишалася б тим, де ми зараз знаходимося, не тільки населяючи персонажів, але і будучи частиною їх створення і втілення в життя" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що не так давно завершилися зйомки другого сезону серіалу "Емілі в Парижі", де у Лілі Коллінз головна роль. Вийде він вже в кінці грудня, і глядачі побачать продовження улюбленої мелодрами.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз вийшла заміж: історія службового роману

Також, чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер

Раніше повідомляли, що звезда "Емілі в Парижі" показала все, надівши прозору спідницю