32-річний чоловік, який важив 220 кг і зумів скинути більше половини своєї ваги, дав поради щодо схуднення. Про це пише видання «7news».

Джарред Аслетт важив 220 кг, але вирішив змінити своє життя після того, як зірвалися його заручини.

32-річний хлопець з Твін-Фолс в Айдахо поступово набирав вагу після закінчення коледжу і важив майже 220 кг.через це він більше не міг робити те, що любив раніше, наприклад, походи, серфінг і сноуборд.

Іноді він пив занадто багато алкоголю, щоб впоратися. Оцінивши своє здоров'я, він зменшив кількість випитого і записався в тренажерний зал, зосередившись на своєму психічному благополуччі.

Скрін, Instagram Джарред Аслетт
Скрін, Instagram Джарред Аслетт

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Я також вперше пішов на терапію і почав вирішувати безліч проблем, які привели мене до надмірного вживання алкоголю і нездорових звичок», - зізнався Аслетт.

Насамперед він відмовився від зайвих коктейлів, відправився в спортзал

і продовжував займатися п'ять днів на тиждень, кожен день фокусуючись на різних групах м'язів. Він також почав щодня вигулювати свою собаку.

Скрін, Instagram Джарред Аслетт
Скрін, Instagram Джарред Аслетт

У той же час Аслетт також змінив своє харчування, скоротивши споживання фаст-фуду і переоцінивши розміри своїх порцій.

«Я почав рахувати свої калорії і весь час не дотримувався певної дієти - це був просто дефіцит калорій», - додає хлопець.

За 15 місяців Аслетту вдалося схуднути на 100 кг і тепер він важить 120 кг.

Скрін, Instagram Джарред Аслетт
Скрін, Instagram Джарред Аслетт

Його мета-досягти ваги близько 105 кг і пройти операцію з видалення шкіри, перш ніж вирішити, чи хоче він худнути далі.

Аслетт ділиться порадами про те, що допомогло йому схуднути і виробити більш здорові звички.

Скрін, Instagram Джарред Аслетт
Скрін, Instagram Джарред Аслетт

1. Знайдіть людей, які будуть тримати вас в курсі

Коли Аслетт тільки почав тренуватися, він ходив в спортзал зі своїм братом, що мотивувало його продовжувати. Після того, як він почав худнути, він опублікував свій аккаунт в Instagram.

2. Відмовтеся від дієти.

Аслетт зосередився на тому, щоб їсти менше калорій, і це допомогло йому схуднути. Він відчув полегшення, що йому не потрібно дотримуватися суворого плану харчування.

3. Розвивайте дисципліну

"Дисципліна набагато важливіша за мотивацію. Мотивація не завжди буде, але дисципліна повинна бути, якщо ви хочете домогтися успіху", - радить хлопець.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко прикрила голі груди келихами, щоб врятувати мільйони жінок

Також "Знай.иа" повідомляв, Аніта Луценко показала кращі вправи для людей з вагою 80 + кілограм: "Не зупиняйся"

Як повідомляв портал «Знай.иа», Аніта Луценко згадала найбільші провали молодості: три бали з бігу і бажання все кинути.