На зміну металевому бику в наступному році приходить чорний Водний Тигр, про який відомо достатньо інформації, тому можна розібратися, що ж він обіцяє і чи може виконати мрії.

Наступний рік, за китайським календарем, почнеться 1 лютого до 21 січня 2023 року. Вода протягом цього проміжку зуміє стримати негативні якості символу, включаючи експансивність, запальність і збудливість.

Люди на вулиці, фото: Знай.ua
Люди на вулиці, фото: Знай.ua

У досягненні цілей в наступному році на перше місце вийдуть саме хитрість і гнучкість, хоча одного з якостей все одно буде недостатньо. Перевага надається людям, які вміють тримати емоції під контролем. Вони не піддаються на провокації і дотримуються такої поведінки.

Благополуччя і задоволення в особистому житті отримають Риби, Раки і Скорпіони. Любовні пристрасті інших знаків Зодіаку стихнуть, їх любов стане злегка спокійніше і глибше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Люди на вулиці, скріншот: Youtube
Люди на вулиці, скріншот: Youtube

Протягом кварталу — з початку березня до середини червня-краще відмовитися від екстремальних захоплень, тривалих поїздок на автомобілі або ж перельотів, щоб не привернути появу різних травм. Від частини старих звичок можна відмовитися, щоб поглянути на своє життя свіжим поглядом. І головне - не брати кредити, не міняти роботу в наступному році, а подбати про своє здоров'я.

Напередодні Нового року обов'язково потрібно віддати всі зайняті гроші, щоб не загрузнути в боргах в 2022 році. Ще слід заховати всі совки, пилозбірники, віники після прибирання, прикрасити будинок живими рослинами і подати до столу мандарини з апельсинами, що символізують щастя і достаток.

Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН
Новий Рік. Фото: УНІАН

Нагадаємо, у п'ятнадцяти областях України посилили карантин: що не можна робити

Як повідомляв "Знай.ua", дзеркальна дата 10.10: як таємниці магічних чисел допоможуть перетворити мрію в реальність

Знай.ua писав, держбюджет збільшили на 40 млрд грн: у Верховній Раді вирішили, куди підуть гроші