Відома гінеколог Маргарита Гончаренко розповіла чому кожній жінці дуже важливо періодично проходити обстеження у лікаря.
Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.
Так, Маргарита Гончаренко розповіла, що якщо ви давно не відвідували лікаря, плануєте вагітність або вас турбують неясні болі і погане самопочуття, то з імовірністю 99% рекомендовано пройти комплексне обстеження.

Скріншот поста Маргарити Гончаренко
Скріншот поста Маргарити Гончаренко

"За практикою, 90% гінекологічних захворювань до останнього проходять без симптомів і ви відчуваєте себе цілком здоровою (покищо)", - розповіла гінеколог.

Тому, комплексне обстеження допоможе вчасно розпізнати захворювання і усунути важкі наслідки, якщо вони є. Або ж під час нього ви просто переконаєтеся, що все добре і можна спокійно продовжувати повноцінне життя і планувати вагітність.

⠀ "Я прекрасно розумію, що важко знайти час на походи по лікарях (робота, діти, будинок...🤯). Але терпіти, коли "болить десь тут, тут... тягне, ниє "(згадала слова з якоїсь реклами😂) не можна", - підсумувала вона.

Нагадавши, що у Львові провели унікальну операцію за допомогою робота Da Vinci:"всього кілька проколів". Операція пройшла успішно

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай писав, що семикласниця завагітніла від 17-річного хлопця: не знав, що не можна спати з неповнолітніми. Дівчинка завагітніла в 12 років

Як повідомляє портал Знай лікарі провели унікальну операцію пацієнтці з вадою серця: вперше в Україні