Оля Фреймут заступилася за свою доньку, яка показала середній палець людям: "Має право"

Оля Фреймут заявила, що завжди стоятиме на боці своєї доньки. Телеведуча додала, що 15-річна Злата в підлітковому віці має повне право на помилку і це нормально.

"Хочу підкреслити, що вона Злата Мітчел. Окрема особистість. Зараз у неї момент тінейджерства. Це момент, коли можна помилятися. І я, як мама, завжди буду стояти на її боці, поки вона має хорошу душу", - відповіла телеведуча.

Оля Фреймут з донькою Златою, instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут з донькою Златою, instagram.com/freimutolia

Руслан Стефанчук залишився без "правої руки": деталі засідання

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Після призначення Руслана Стефанчука на посаду голови ВРУ звільнилося ще одне "крісло" в керівництві парламенту.

Головними кандидатами на цю посаду стали 2 парламентарі.

- голова фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко - його кандидатуру запропонувала фракція "Слуга народу"
- член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Софії Федіна – її кандидатуру висунула фракція "Європейська солідарність".

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично

Оля Полякова також відповіла на питання про скандали в сім'ї через новини в ЗМІ. Тоді їй потрібно було провести захід разом з російським телеведучим Іваном Ургантом. Після чого 1 квітня один з каналів захотів пожартувати і розповів про "роман" Олі Полякової з Іваном Ургантом.

Незважаючи на те, що в кінці передачі весь задум був розкритий і цей роман назвали лише жартом, чутки все одно поповзли серед людей. Зокрема, дійшло і до свекрухи Олі Полякової, яка, не розібравшись у ситуації, звинуватила невістку в зраді.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

"Голим" - штраф: поліція відкрила масове "полювання" на українців без масок

МОЗ повідомило, що за 14 днів вдалося скласти понад 12 тисяч постанов через відсутність захисних масок. Але ж Україна зараз знаходиться на" жовтому " рівні епідемічної ситуації, і може переступити цю лінію в гіршу сторону через високі показники.

"Складено 1 137 адміністративних протоколів за порушення правил карантину та 12 436 постанов про перебування осіб у громадських місцях без захисних масок. За порушення карантинних правил передбачена відповідальність у вигляді штрафу", - йдеться в публікації.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Ані Лорак виправдалася за "втечу" з України і попросила вибачення: "Крила у мене росли"

Ані Лорак дала інтерв'ю телеканалу 1+1 в програмі "Життя відомих людей", де ексклюзивно вирішила відповісти на питання, відповіді на які замовчувала багато років.

"Мені вистачає любові. Тому я можу дарувати тільки любов. Я дерево любові, тому я можу нести тільки любов. Я вже не знаю, що такого можна написати, щоб мене образити".

Крім цього, Ані Лорак назвала себе пташкою, яка просто дарує музику без кордонів. В один момент вона зрозуміла, що їй мало місця в Україні, і в країні вона досягла всього після другого місця на Євробаченні.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak