Відомий український доктор Євген Комаровський розповів про радіатори опалення. Чи небезпечні вони для людей, зокрема, для маленьких діток.

Новий пост чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться з шанувальниками порадами стосовно здоров'я, а також відповідає на поширені питання, наприклад, які стосуються сезонних захворювань.

Цього разу доктор Комаровський вирішив розповісти про радіатори опалення, які можуть мати температуру поверхні більше 100 градусів за Цельсієм. І тут з'являється перша небезпека, так як маленькі діти не завжди розуміють, куди не можна лізти, і де буде боляче. Тому і отримують маленькі опіки. Потрібно бути з цим гранично акуратними.

Обігрівач
Обігрівач, Скріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Особливо небезпечними можуть бути старі моделі, адже, між секціями, які там є, дитина може просунути руку або ногу. Якщо на радіаторі стоїть спеціальний захисний екран, то це значно підвищить безпеку для дитини.

Про терморегуляторах потрібно пам'ятати завжди, адже, вони дозволяють вам контролювати температуру в приміщенні. Нормальною температурою буде приблизно 18-22 градуси за Цельсієм.

Обігрівач Xaiomi, itc
Обігрівач Xaiomi, itc

Окремим пунктом Євген Комаровський відзначив вологість у приміщенні. За його словами вона повинна бути не менше 40-60%. Це все можна контролювати за допомогою спеціального приладу, який називається гігрометр. Він недорогий, і продається практично в кожному магазині, де є відповідна техніка.

Раніше повідомляли, уникайте високої трави і не ходіть босоніж

Як повідомляв Знай.ua, користь і шкода щавлю: дієтолог повідала про всі властивості "вітамінно-мінеральної бомби".

Знай.ua писав, Євген Комаровський назвав найнебезпечніші місяці в житті малюка.