На сайті президента України плоявілас чергова петиція, в якій зажадав переглянути і реформувати шкільну програму. Які були висунуті вимоги.

Автор петиція стала Ханас Софія Андріївна, яка і зажадала від влади, щоб шкільна програма змінилася.

Вона повідомляє, що кількість предметів потрібно точно зробити менше, так як більшість їм просто не знадобиться, а в старших класах потрібно давати учневі вибирати самостійно сфери: гуманітарну, математичну, природну.

Також, в наш час потрібно обов'язково дозволити використання комп'ютерних і телефонних пристроїв, адже, в наш час вся інформація є в Інтернеті, це дозволить вивчити додатковий матеріал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Головним завданням школи є-навчити дитину аналізувати і фільтрувати інформацію, а не просто заучувати її.

Скрін, відео YouTube школа
Скрін, відео YouTube школа

"Розробка нових методів, технік і програм викладання, за допомогою технологій зокрема. Заміна стандартних класів з чіткими рядами на можливість деяких уроків без парт або в хаотичному креативному порядку. Запровадження таких освітніх програм, як психологія (Підліткова), критичне мислення \ логіка, Фінансова грамотність, ораторське мистецтво, сексуальна освіта тощо. Впевнена, що вивчення цих важливих наук принесе більше користі в застосуванні отриманих знань, ніж фізика або хімія гуманітарію, або Світова література математику" - йдеться в повідомленні.

Школа Києва. Фото: Wikimapia
Школа Києва. Фото: Wikimapia
Школа Києва. Фото: Wikimapia

Також, необхідно взяти 3-4 предмета, які обов'язкові для всіх, після чого інші вибирає сам учень. Те, що йому цікаво, а не те, що його змушують вчити.

Школярі, скріншот: YouTube
Школярі, скріншот: YouTube

Петицію підписало вже 7 осіб, але минула лише доба. Якщо до закінчення терміну, тобто через три місяці тут збереться необхідна кількість підписів, тоді президент буде зобов'язаний її розглянути.

Раніше повідомляли, маленьких українців стали рідше брати в нові сім'ї: "понад 17 тисяч".

Як повідомляв Знай.ua, пенсія в 60 світить не всім: в Україні знову підвищать вимоги до стажу.

Знай.ua писав, допоможуть грошима і знайдуть роботу: Марина Лазебна розповіла, кого з українців візьмуть під особливий захист.