У Кенії дика зебра народила малюка від осла. У них з'явився на світ незвичайний малюк, який наполовину схожий на маму і на тата.


Про це повідомляє "Еtointeresno".

У Кенії для селян, які живуть по сусідству з національним парком "Східний Цаво", дикі тварини не в новинку. Вони завжди тримаються на дистанції і обходять під час своїх переміщень людські поселення.

Але, в минулому році сталася вельми незвичайна ситуація. До коров'ячого стада прибилася надзвичайно цікава юна зебра. Фермери привели неждану гостю в село і повідомили про неї співробітникам заповідника. Незабаром втікачку забрали додому, до родичів.

Зебра народила від осла, фото "Еtointeresno"
Зебра народила від осла, фото "Еtointeresno"

Але, пізніше селяни почали бачити зебру все частіше. Через кілька місяців вона стала сміливішою, і з'явилася в тих же угіддях вже не одна. Цього разу в її ризикованій подорожі брав участь малюк, який народився, як виявилося від місцевого осла.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чарівне дитинча взяло від своєї мами лише смужки на ніжках, а решта забарвлення і особливості будови явно свідчать про осляче походження. Такий гібрид - велика рідкість, яка не зустрічається в природі.

Після цього зебра не тільки почала частіше з'являтися в околицях, а й надалі назавжди покинула рідне стадо заради обранця.

Зебра народила від осла, фото "Еtointeresno"
Зебра народила від осла, фото "Еtointeresno"

Зоологи, що працюють в заповіднику, вважають, що спільнота зебр може не прийнятий і образити несхожого на них лоша, і щоб не розлучати його з матір'ю, довелося залишити зебру на фермі.

Нагадаємо, что на українському курорті коня перетворили на зебру заради жорстокої забави: "нехай на своїх горбах катають". Фантазія місцевих бізнесменів вражає українців

Як повідомляв "Знай.ua" , українські герої привезли з війни двох закоханих пухнастиків, зворушливо до сліз, друзі назавжди.

Також "Знай.ua" писав, що чи не зебра, а живе "чудо світу", унікальний лоша народився з забарвленням в горошок.