Масштабна пожежа охопила Харківщину, вогонь підбирається до будинків: підпалили очерет

Повідомлення про загорання надійшло 6 вересня о 12: 27. Про це повідомила прес-служба ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в Харківській області. Як повідомили рятувальники, на місце події направили три відділення Служби порятунку на автоцистернах, відділення Балаклійського лісгоспу та відділення військової частини.

Додається, що в момент прибуття підрозділів ДСНС, горів очерет на площі 4,5 га. Також існувала загроза поширення полум'я на житловий сектор та інші об'єкти. О 14: 20 вогонь локалізували.

Масштабна пожежа у Балаклії, фото: kh.dsns.gov.ua
Масштабна пожежа у Балаклії, фото: kh.dsns.gov.ua

В Україні - шлюбний бум: закохані дали бій пандемії під "гірко" і марш Мендельсона

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Згідно з даними Мін'юсту, кількість шлюбів у вересні цього року і за аналогічний період істотно відрізняється. Минулого місяця було укладено на 4,5 тисячі більше шлюбів, ніж у вересні 2020 року. Як додали в Міністерстві юстиції України, найбільше шлюбів уклали в Києві, Дніпропетровській, Одеській, Харківській, Львівській, Київській та Запорізькій областях.

"Шлюбний бум триває. У перший місяць осені в Україні поєднали долі майже 26,5 тисячі пар", - йдеться в повідомленні відомства.

Реєстрація шлюбу, facebook.com/minjust.official
Реєстрація шлюбу, facebook.com/minjust.official

Жан Беленюк виставить на продаж єдине золото України на Олімпіаді в Токіо: "Нехай приносить користь"

Беленюк пояснив, що має намір виставити медаль на аукціон, а гроші, отримані за неї, пустити на благодійність.

"Я хочу зробити так, щоб ця медаль принесла користь, а не просто лежала на полиці. Думаю, провести аукціон і продати її, а всі виручені гроші передати на благодійну допомогу хворим дітям!", - додав спортсмен.

Жан Беленюк, фото: Instagram
Жан Беленюк, фото: Instagram

Помер народний синоптик Леонід Горбань: його прогнозу чекала вся країна

Стало відомо, що помер відомий український народний синоптик Леонід Горбань. Смерть настала в п'ятницю, 1 жовтня. Наразі причини смерті невідомі.

Він був унікальною людиною, яка була здатна спрогнозувати погоду на рік вперед. І, як не дивно, його прогнози виправдовувалися. Його унікальність полягає ще й у тому, що за освітою він не метеоролог, а професійний пожежник, підполковник, який має 34 роки військової вислуги.

Помер синоптик Леонід Горбань
Помер синоптик Леонід Горбань

Улюбленець Алли Пугачової Скриптоніт відростив українські вуса і надів "отаманську" шапку: у Казахстані не впізнають

Українські шанувальники помітили в новій Stories Аділя дуже цікаві елементи-теплу шапку отамана і довгі "вуса", просто як у запорізьких козаків.

"Хей...", - коротко підписав публікацію Аділь Жалелов нову історію. Справа в тому, що це не його справжній образ, а просто маска для мережі Instagram, за допомогою якої можна зробити ось таку шапку і вуса. Мабуть, хтось із друзів Аділя встиг відобразити музиканта в такій позі і вирішив поекспериментувати з сучасними технологіями.

Аділь Жалелов, скріншот: Instagram
Аділь Жалелов, скріншот: Instagram