Для всіх любителів голлівудських блокбастерів, фільмів від Marvel, а також для шанувальників творчості американського репера Eminem, з'явилися дуже цікаві новини. Незабаром українці зможуть піти в кіно на "Веном 2: Карнаж" (Venom: Let There Be Carnage), де головну роль виконує Том Харді.

Відомо, що прем'єра сиквела пройшла в британській столиці ще у вересні. Але є ще одна прем'єра, і це новий саундтрек, який виконав сам Маршалл Метерс.

Кадр з "Веном2", скріншот: YouTube
Кадр з "Веном2", скріншот: YouTube

Після релізу треку "Last One Standing", саме головного саундтрека для картини, Eminem перевипускає пісню "Venom" 2018 року. У новій версії оновлено інструментальну частину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Про це стало відомо завдяки новому матеріалу на YouTube-каналі EminemMusic.

Згідно всесвіту коміксу Marvel, Веном - це інопланетний симбіот, якому, щоб вижити, потрібен носій. Одним з носіїв став журналіст Едді Брок (Том Харді). Інопланетний симбіот нав'язує йому надлюдські здібності і жорстоке альтер-его.

У першій частині фільму ("Веном" 2018) глядачі дізналися історію Брока. А ось у другій частині Едді зіткнеться з ще більш небезпечним ворогом - серійним вбивцею Клетусом Кессідою (Вуді Харрельсон). Саме цей вбивця став господарем іншого інопланетного симбіота - Карнажа (монстр-вбивця).

Знімальна команда блокбастера обіцяє, що "Веном 2" вийшов на новий рівень екшену і візуальних ефектів.

Раніше повідомляли, "НБУ, ми в грі?": фанати "гри в кальмара" знайшли на гривнях підозрілий натяк.

Як повідомляв Знай.uа, Емінем перетворився на Тіматі: культовий репер продає локшину по 14 баксів.

Знай.uа писав, Eminem розбитий горем: легенда репу потрапив в реанімацію з крововиливом в мозок.