Євген Мецгер, який напередодні звинуватив журналістів "Схем «у провокації і бажанні заплямувати його репутацію, написав заяву про складання повноважень голови правління» Укрексімбанку" на час розслідування скандального інциденту. Його заява опублікована на сайті банку.

"Ситуація, яка виникла навколо банку, є неприпустимою. Моя надмірно емоційна реакція і нестримана поведінка щодо журналістів не мають виправдання. Повністю усвідомлюю свою відповідальність. Щоб зняти хоча б частину збитку репутації Банку і відвернути негатив по відношенню до його чудового колективу, невідкладно пишу заяву про складання повноважень голови правління на час проведення необхідних слідчих дій Національною поліцією і внутрішньої перевірки в банку згідно з відповідними процедурами», - написав сам Мецгер.

Ця заява стала відповіддю на скандал, який спалахнув після заяви журналістів про те, що на них було скоєно напад за вказівкою Мецгера. Охорона банкіра накинулася на них, коли журналісти прийшли до Мецгера з проханням дати інтерв'ю.

На відео, яке вдалося відновити з розбитої камери, Мецгер каже охоронцеві: "Вирубай його, будь ласка, що він ходить тут?"

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Нагадавши, журналістів побили, поліція не діяла-ЗМІ. Журналісти телеканалу ОТВ вже звернулися до президента Володимира Зеленського

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський після замаху на Шефіра посилив охорону: поліція переходить на особливий режим роботи.

Також Знай.ua писав Костянтин Меладзе "засвітив" напівголих дівчат, поки Брежнєва не бачить