Злата Огнєвіч, фото: TikTok
Злата Огнєвіч, фото: TikTok

Напівоголена Злата Огнєвіч виконала спекотний танець чоловікам на "Холостячці" і спровокувала бійку

Злата розмістила маленький фрагмент з нової серії "Холостячки" , тим самим ще більше заінтригувавши глядачів. Зазначимо, що шанувальники шоу дійсно з особливим захопленням і нетерпінням чекають на свіжі випуски, щоб дізнатися більше подробиць любовної історії Злати і претендентів на її серце.

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Ані Лорак "загуляла" з молодим красенем перед весіллям колишнього: на зло Мурату

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ані Лорак опублікувала відеозапис у сторіз, на якому показала, як проводить вечірній час. Дівчина відпочиває в розважальному закладі разом зі своїм братом Андрієм Перепічкою. На задньому фоні можна побачити прекрасні апартаменти.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Щасливий Олег Винник повідомив про поповнення в родині: "Дуже схожі"

Популярний український співак і улюбленець тисяч "вовчиць" Олег Винник ошелешив своїх підписників несподіваним зізнанням про поповнення в родині. Артист виклав добірку фотографій, на яких позує з симпатичним іграшковим кошеням на плечі.

Опалення газом, фото з відкритих джерел
Опалення газом, фото з відкритих джерел

В Україні катастрофічний дефіцит газу: може не вистачити опалювати всю зиму

Опалювальний сезон вже зовсім близько, але запаси ключових видів палива – газу і вугілля в Україні нижче необхідних. Основна проблема-ціни на ці енергоресурси на європейському ринку досягли рекордних значень. Вже зараз ціна газу в Європі перевищила тисячу двісті доларів за тисячу кубів, встановивши абсолютний історичний рекорд. Хоча звична його вартість не перевищує триста доларів. Однак, газу в європейських і українських сховищах недостатньо: вистачить тільки якщо не буде тривалих сильних морозів.

Деніел Крейг, фото: Instagram
Деніел Крейг, фото: Instagram

Деніел Крейг "поховав" себе в ролі агента 007: "Не час вмирати" відправляє Джеймса Бонда на пенсію

Вже кілька тижнів на великих екранах в кінотеатрах йде 25-а частина бондіани під назвою "Не час вмирати". Прем'єра фільму мала відбутися ще десь два роки тому, але цього не сталося через скарги Деніела Крейга, через скандальну заміну режисера на Кері Фукунагу і через коронавірус (COVID-19).