Українці розповіли про те, як пройшов масштабний збій в соціальних мережах. Наших співвітчизників опитали канал 1 + 1.

4 жовтня в соцмережах Фейсбук і Instagram, а також в месенджері WhatsApp стався великий збій. У соціальні мережі і месенджер неможливо зайти. Проблеми спостерігаються як з доступом до додатків, так і до десктопних версій Facebook і Instagram. Подія трапилася приблизно о сьомій вечора за київським часом тривала близько п'яти годин.

Більш того, періодично виникали проблеми з іншими соціальними мережами, такими як Тікток і Телеграм: сайти не завжди працювали нормально.

Так журналісти програма Твій День провели опитування про те, як наші співвітчизники пережили дане відключення. Виявляється, вони поставилися до даних збоїв спокійно, навіть якщо це змушувало їх до того, щоб переносити роботу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Заходив і бачив: Фейсбук не працює, Instagram не працює. Ватцап не працює. Пограв собі в приставку, та й все
, - повідомив киянин Олексій.

Баг у WatsApp
Баг у WatsApp

Киянка Дарина навіть розповіла, що у неї ніяких збоїв не було.

у мене все ок. Я не знаю як так. Я менше заходила в Instagram, ніж мої знайомі. Але у мене було все добре
, - повідомила вона.

Нагадавши, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма". Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото.Найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage.