У соціальних мережах Facebook і Instagram знову почали фіксувати збої по всьому світу після вчорашнього "апокаліпсису".

Про це повідомляють відразу кілька Telegram-каналів, включаючи "VESTI", "Новини.LIVE", і сервіс Downdetector, в коментарях до якого користувачі з усього світу протягом останньої години повідомили про поломку.

Користувач за комп'ютером, скріншот: Youtube
Користувач за комп'ютером, скріншот: Youtube

Всі ми пам'ятаємо вчорашній вечір, коли протягом більше п'яти годин користувачі з усього світу, включно зі Сполученими Штатами Америки, Мексики, Європу і Росію, не могли потрапити в соціальні мережі Facebook і Instagram. Ситуація тоді торкнулася месенджер WhatsApp і багато інших популярні сервіси інтернету.

"У звітах користувачів вказується, що у Instagram проблеми з 12:12 за східним поясним часом", - йдеться на сторінці Downdetector в Twitter, це в 19 годин вечора за київським часом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Хоча проблема, як пишуть користувачі в коментарях, не настільки глобальна, якою була ще вчора ввечері.

"Додаток працює, але веб-сайт не завантажується", "Я не можу рекламувати свій бізнес. Мiг раніше, але не протягом останньої години, коли я намагався підняти ще один", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, поки Facebook "помер": місце на кладовищі біля Мерилін Монро продають за 2 мільйони

Як повідомляв "Знай.ua", "пенсионерский" Viber затроллив "зламані" Instagram і WhatsApp: всі чекали цього моменту

Знай.ua писав, слідом за Facebook, Instagram і WhatsApp: у Telegram почалися збої