"Слуга народу" Єлизавета Ясько примчала до Грузії до заарештованого Саакашвілі після заяви про любовні стосунки: "Пишаюся ним"

Єлизавета Ясько прибула до Грузії і відвідала заарештованого екс-президента Міхеїла Саакашвілі в СІЗО. Раніше вона зізналася в любовних відносинах з ним.

У розмові з журналістами Єлизавета Ясько заявила, що Грузії пощастило мати таку людину як Саакашвілі. Вона додала, що саме він "може багато зробити для країни" і "в Україні всі заздрять грузинам, що у них був такий президент".

Ясько і Саакашвілі, скріншот з відео
Ясько і Саакашвілі, скріншот з відео

У Києві посилили карантинні обмеження: що буде заборонено вже з сьогоднішнього дня

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві відсьогодні, 5 жовтня, посилюють карантин. Згідно з новими правилами, відвідувачів в держадміністраціях, ЦНАП, підприємствах і організаціях незалежно від форми власності пускатимуть лише з COVID-сертифікатом або ПЛР-тестом.

Вимога не поширюється на осіб молодше 18 років. Крім того, в Києві розглядають введення QR-перепусток і обмеження в роботі громадського транспорту.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Українці в черзі в "секонд" ледь не поламали один одному ребра: так виглядає битва за труси

Люди займають чергу з самого ранку, а то і з ночі, а в момент відкриття магазину, буквально штурмом беруть "секонд-хенд". Одне з таких відео опублікував телеграм-канал"Народний Ревізор".

На кадрах видно, як люди, штовхаючи один одного, намагаються потрапити в приміщення магазину першими. Автор відео, знятого в місті Дніпро, назвав інцидент " битвою за труси".

Черга в секонд, кадр з відео
Черга в секонд, кадр з відео

Юлія Тимошенко в образі Школярки викликала "на килим" Дениса Шмигаля

Різниця в жовтневих платіжках за газ – у більшості міст замість обіцяних Кабміном 7,99 грн українці платять по 10-13,5 грн за кубометр. У найближчі кілька днів вони будуть чекати пояснень від прем'єр-міністра Дениса Шмигаля в стінах парламенту-про це заявили представники відразу декількох політичних партій.

"Вимагаємо негайно зібрати мерів разом з урядом, щоб зупинити це "свавілля"", - зазначила з трибуни Юлія Тимошенко.

Скріншот - Юлія Тимошенко
Скріншот - Юлія Тимошенко

"Холостячка" Злата Огнєвіч вивалила попу після трьох тижнів з гарячими чоловіками: "Така перебірлива"

Для превью творці шоу вибрали примітне фото. На ньому Злата Огневич стоїть одна, в спортивному одязі, повернувшись до камери попою. Потім показали моменти, як вона з хлопцями ловила рибку, готувала і пробувала себе в ролі каскадера. Потім же увагу приділили учасникам"Холостячки".

"Та ні з ким вона не буде... така зануда перебірлива! Вже стільки років і жодного разу заміжня не була, теж про щось говорить...", "Рома і Васко самі класні", " а де така риба ловиться, підкажіть це озеро?",- пишуть користувачі в коментарях.