Зі Сполучених Штатів Америки "прилетіла" дуже пікантна новина. Колишня повія Ешлі Кларк Хаффман з Огайо, стала справжньою зіркою мережі. А популярність до дівчини прийшла через те, що вона наважилася розповісти, як це насправді бути "жрицею кохання". Експутана створила блог в TikTok, де публікує відео з розповідями про роботу на панелі, особисте життя і навіть майбутнє заміжжя.

Ешлі веде аккаунт в TikTok під ніком @trashley_anonymous. Всього за кілька місяців жінка набрала півтора мільйона підписників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації британського таблоїду The Sun.

Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok
Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok

Колишній "нічний метелик" ділиться шокуючими подробицями свого життя в якості секс-працівниці, щоб інші дівчата, які думають про "вступ в індустрію", розуміли, що на них там чекає. Хаффман ніколи не приховувала, хто вона і чим займається. Але, як тільки відійшла від справ, вирішила показати, як сильно на неї вплинула найдавніша в світі професія.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok
Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok

"Завдяки проституції я заробила посттравматичний стресовий розлад, нічні кошмари, зниження статевого потягу і великі проблеми в особистому житті. Я була бездомною і поборола купу залежностей. Мене викрадали, били, ґвалтували", — поділилася тіктокерша в одному з найпопулярніших відео.

Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok
Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok

Колишня секс-працівниця також розповіла, що їй постійно доводилося стикатися з неповагою до її тіла, неможливістю вийти заміж і повною відсутністю самоповаги. Ешлі доклала всіх зусиль, щоб покинути наркотики і піти з вулиці.

Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok
Ешлі Кларк Хаффман, скріншот: TikTok

"Я усвідомила свої помилки і багато років старанно працювала, щоб змінитися. І зараз мені не соромно говорити про минуле. Так, одні мене поважають за чесність, а інші хейтять за вибір професії, але я не маю наміру зупинятися. Не хочу, щоб інші хороші дівчата пішли по моєму шляху", — стверджує Ешлі.

Зараз Хаффман щаслива у стосунках з жінкою і готується вийти заміж. Колишній нічний метелик каже, що погодилася на шлюб, тому що її подругу не бентежить, що Ешлі за всю свою "кар'єру" переспала більш ніж з 16 000 люмьми.

Раніше повідомляли, нова дружина Вови Остапчука зізналася, як любить "підбухувати" перед відпочинком: "Хоч сьогодні, хоч просекко".

Як повідомляв Знай.uа, одеські "жриці кохання" влаштували бійку через турка: "Конкуренція вийшла на пікову стадію".

Знай.uа писав, Сергій Бабкін спав з сотнею повій, поки Сніжана чекала його вдома: "Мені всі зраджували".