З кожним днем в Україні стає все більше аферистів. Їх схеми обману стають тільки витонченішими, багато людей продовжують на це вестися. Цього разу розповіли про нахабний обман в обміннику валют.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету ранкового шоу на телеканалі 1+1. Чоловік розповідає, як у центрі Києва намагався знайти найвигідніший курс для обміну, але потрапив до рук афериста.

Обмін валют, знай.иа
Обмін валют, знай.иа

В обміннику виявилася перерва, а на лавочці навпроти в цей момент сидів чоловік, який почав цікавитися, скільки грошей той збирається міняти. Спочатку чоловік подумав, що це господар пункту, або ж просто співробітник.

Обміняв Костянтин 3 тисячі доларів, почав перераховувати, і раптом з'явився спільник, який також почав його відволікати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В один момент у нього вихоплюють з рук ці гроші, і кажуть фразу: "Перевіряти треба". Гроші то аферист повернув, але це були вже Сувенірні гроші.

Обмін валют, знай.юа
Обмін валют, знай.юа

Співробітник обміну стверджує, що тут її провини немає, так як вона не може встежити за таким, а експерти кажуть, що це дуже стара схема, і іноді співробітники пунктів у змові.

Для того, щоб в майбутньому уникнути такого, потрібно вибирати перевірені обмінники, в яких є охорона, в людних місцях, а також там де ви вже міняли і точно впевнені. Якщо суму грошей велика, то краще розбити її на кілька днів, щоб раптом, в один момент не втратити всіх заощаджень.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом

Як повідомляв Знай.uа, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом.

Також портал Знай.uа писав, що в АТБ українцям запропонували дивне" прозоре " масло