Сьогодні поговоримо про головного антигероя всього першого сезону серіалу - Чан Док Су. Зіграв його актор Хо Сон-тхе, і до початку зйомок у нього було досить насичене життя.

Про це повідомляє портал Today.

Зараз чоловікові 43 роки, і народився він у жовтні 1977 року. Він вивчав російську мову і культуру в одному з університетів Південної Кореї. Довго не міг знайти роботу, після чого пішов в популярну місцеву фірму LG Electronics. Знання російської мови йому дозволило продавати телевізори даної компанії на територію Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До слова, телевізори LG, які стоять в готелях Москви - його рук справа, за що його прозвали королем продажів.

Кар'єра розвивалася стрімко, і в рік він отримував 60 тисяч доларів, однак, все це довелося кинути заради акторства.

У 2011 році він п'яним подав заявку на шоу "Чудове прослуховування", де і зайняв у підсумку 5-е місце.

"Я прийшов додому зі званого обіду, напився і включив телевізор, де побачив рекламу "Чудесного прослуховування". Так і відправив заявку " - розповідає він.

Після перших зйомок він прийняв рішення звільнятися, і дружина повністю його підтримала в цьому питанні.

За 10 років кар'єри він встиг зняти в більш, ніж 60 фільмах, але більшість ролей були другого плану. До слова, практично завжди він грав лиходіїв, і "гра в кальмара" не стала винятком.

До слова, в серіалі була сцена сексу, однак, кілька років тому актор заявляв, що не буде зніматися в таких навіть за мільйон он, так як дав дружині обіцянку, але, мабуть, щось змінилося.

Нагадаємо, творець дорами "Гра в кальмара" відкрив таємний рахунок, глядачі спустили на вітер круглу суму

Раніше повідомляли, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Чон Хо-ен "втекла" з Північної Кореї і стала топ-моделлю

Також, фанати "Гри в кальмара" знайшли на гривнях підозрілий натяк