Запеклі бої на Донбасі із російськими військами тривають. У вересні 2021 року загинули семеро українських військових, нагадує Armyinform.

Олексій Куленко

Фото: Armyinform
Фото: Armyinform
Олексій Куленко

11 вересня не стало старшого солдата 57-ї ОМПБр Олексія Куленка, який загинув під ворожим мінометним обстрілом поблизу села Причепилівка Новоайдарського району на Луганщині. Йому було лише 36 років, народився в селі Покотилове Голованівської громади Кіровоградської області. Залишилися батько та троє донечок.

Денис Герман «Йожик»

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: Armyinform
Фото: Armyinform
Денис Герман «Йожик»

31-річного солдата Дениса Германа із 74-го окремого розвідувального батальйону не стало 11 вересня. Він загинув від осколкових поранень, які отримав під час артилерійського обстрілу позицій ЗСУ російськими військами. Чоловік родом із Запоріжжя, мав вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». Дуже любив тварин, біля нього завжди крутилися котики. Побратими пам’ятатимуть його як дуже позитивну людину.

Артур Голуб

Фото: Armyinform
Фото: Armyinform
Артур Голуб

12 вересня не стало Артура Голуба – протитанкова ракета підірвала вантажівку, за кермом якої він був. Трагедія сталася біля села Верхньоторецьке.

Хлопець 1994 року народження з міста Малин Коростенського району Житомирської області. Був матросом, водієм підрозділу 503-ї ОБМП ВМС ЗС України. Вдома залишилася мати та дитина.

Данилів Дем’ян

Фото: Armyinform
Фото: Armyinform
Данилів Дем’ян

Йому було лише 24 роки… 13 вересня Даниліва Дем’яна не стало – йому в голову влучила ворожа куля. Хлопець народився в 1997 році в с. Рудники Стрийського району Львівської області. Старший солдат, командир механізованого відділення 17-го ОМПБ «Кіровоград» 57-ї ОМПБр. Вдома залишив матір, двох сестер та трьох братів.

Віктор Молостов

Фото: Armyinform
Фото: Armyinform
Молостов Віктор

Загинув 26 вересня. У нього залишилося дружина і двоє діточок. Чоловік виконував бойове завдання у смузі відповідальності ОТУ «Схід» і підірвався на ворожому невідомому пристрої.

Олексій Стрижак

Фото: Armyinform
Фото: Armyinform
Олексій Стрижак

Чоловік 1982 року народження загинув 30 вересня під час обстрілу російськими окупаційними військами.

Валентин Чепурний

Внаслідок артобстрілу в Кримському загинув Валентин Чепурний. 34-річний військовий щойно звільнився із лав ЗСУ, приїхав зібрати речі і з побратимами. Однак доля вирішила інакше - чоловік прийняв на себе убивчий удар осколків від міни 120-го калібру, яка впала неподалік.

Нагадаємо, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти підстрелили воїна ЗСУ на Донбасі після "вриву" на українські навчання: удару у відповідь довго не чекали

Знай.ua писав, путінські окупанти запустили снаряди в бік Нью-Йорка з Донбасу: воїни ЗСУ відстрілюються як можуть