Одинадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 2 жовтня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Найманці продовжують збройну агресію на Донбасі, обстрілюючи населені пункти за допомогою забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Путінські окупанти атакували поблизу Новозванівки, Мар'янки, Станиці Луганської, Золотого-4, Світлодарська, Зайцевого, Новоселівки Другої, Новотошківського, Новолуганського та Нью-Йорка. У Луганській області помітили проліт ворожого БПЛА, найімовірніше, це був Орлан-10, який перетнув лінію розмежування. При цьому використовують бойовики міномети калібру 82 мм і 120 мм, ручні протитанкові гранатомети, артилерію калібру 122 мм, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети, підствольні гранатомети і стрілецьку зброю.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

"В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - середньої тяжкості. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи зброю заборонених калібрів, чим змусили її припинити вогневу активність. Станом на 7 годину ранку, 3 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти підстрелили воїна ЗСУ на Донбасі після "вриву" на українські навчання: удару у відповідь довго не чекали

Знай.ua писав, путінські окупанти запустили снаряди в бік Нью-Йорка з Донбасу: воїни ЗСУ відстрілюються як можуть