Під Одесою тракторист хотів покатати дітей і потрапив у страшну ДТП. Про це повідомляє телеграм-портал Новини Країни.

Подія трапилася в селі Петрове. Водій трактора вирішив покатати дітей, він набрав їх у причіп трактора. Однак весела історія закінчилася трагедією, і його машина впала зі схилу.

В результаті діти отримали травми, один з них загинув по дорозі в лікарню. Тракторист втік з місця подій. На даний момент його розшукують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, що аварії є серйозною проблемою для нашої країни. Згідно зі статистикою, щодня в Україні відбувається п'ятсот ДТП, в яких травмуються люди. За день від події помирають семеро людей.

З початку цього року в Україні сталося 29,5 тисячі ДТП, що майже на двадцять відсотків більше торішніх показників. За цей час від аварій загинуло чотириста п'ятнадцять осіб і 3,6 осіб отримали травми.

Нагадавши, українцю впарили "Безсмертний" сир терміну придатності не виявлено. У "Сільпо" покупцеві хотіли продати сир з підозрілою етикеткою

Як повідомляв портал " Знай.ІА", трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року. Українським пенсіонерам пообіцяли доплати до пенсій і пояснили, хто скільки отримає вже найближчим часом.

Також " Знай.ІА " писав, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Українцям детально пояснили, хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні, який вже встиг налякати багатьох істотним подорожчанням тарифів на комунальні послуги.