Молитви мають особливе місце в існуванні віруючих людей, бо вони завжди здатні допомогти з якоюсь душевною панікою, страхом перед невідомістю та інше.

Бо людині ніхто і ніколи не зможе заборонити прийти до церкви, поставити свічку і звернутися до святих з теплими, дуже важливими і просто необхідними словами. Завжди можна попросити про допомогу, і щоб Господь, або хто-небудь інший на небесах, направив вас на правильний шлях.

Молитва, фото з вільних джерел
Молитва, фото з вільних джерел

Зараз ми поговоримо про особливу молитву з назвою "Благословення будинку", щоб прочитати її в подальшому і захистити затишний куточок від різних бід і напастей.

***

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Молимося до тебе, Владико, відвідай цей будинок і віджени від нього далеко всі задуми диявола. Нехай Твої святі ангели живуть в ньому, зберігаючи його в світі, і нехай Твоє святе благословення буде тут завжди. Захисти, молимося Тобі, Владико, від пожежі, від бурі, від погибелі, напасті, недуг, від усіх ворожих зол і напастей, щоб будинок тих, які на тебе сподіваються, був без печалі. Бо тебе хвалять всі небесні сили і тебе оспівує вся тварюка на віки віків. Амінь.

***

Молитва, фото Facebook Православна церква України
Молитва, фото Facebook Православна церква України

Нагадаємо, день літніх людей: Потужна молитва за батьків, яку обов'язково треба прочитати 1 жовтня

Як повідомляв "Знай.ua", сама головна молитва про покійних - це літургійна, - протоієрей Ющик

Знай.ua писав, потужна молитва Ісусу Христу від псування: "Поверни зло назад в пекло". Буває і так, що пристріт бачать в подружніх відносинах – коли чоловік або Дружина втрачають інтерес до свого партнера.