Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Михайло Саакашвілі був успішно затриманий після повернення на батьківщину.

Ще вранці третій президент, який розшукувався на батьківщині, заявив, що повернувся. Він записав невелике відео і зазначив, що нібито знаходиться в Батумі. Хоча в МВС Грузії зізналися, що в той момент Саакашвілі в країні ще не було і відсиджувався в Трускавці, під Львовом.

Саакашвілі у Франківську, фото: Facebook
Саакашвілі у Франківську, фото: Facebook

Крім прем'єр-міністра на брифінгу був і міністр внутрішніх справ Вахтанг Гомелаурі, і глава СГБ Григол Лілуашвілі. Ніякі подробиці затримання розкриті не були. Лише те, що операція з боку представників правоохоронних органів пройшла на вищому рівні, володіючи інформацією про маршрут пересування "порушника".

"Тривали відповідні заходи, відомства працювали координовано. Обрано був такий час і місце, щоб перешкоджають затримання чинники були мінімальні", - додав Іраклій Гарібашвілі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Михайло Саакашвілі, скріншот до каналу "UA NEWS" в YouTube
Михайло Саакашвілі, скріншот до каналу "UA NEWS" в YouTube

"З Вами правда і справедливість, а значить все задумане вийде! Удачі Вам і Грузії!", "Людина з великим серцем. Удачі Вам, і Вашій партії. Браво Миша, Браво", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Саакашвілі: Акциз на "зелену" енергію посилить вплив РФ на Україну

Як повідомляв "Знай.ua", корупційні послуги бізнесу нав'язують українські чиновники - Саакашвілі вказав головний напрямок деолігархізації

Знай.ua писав, Саакашвілі повідомив про загибель грузина, який захищав Україну від Путіна: "Герої не вмирають. Вічна пам'ять"