З'явилося відео з міським головою Києва Віталієм Кличком, який знову познайомив публіку зі своїми навичками співака.

Мер опинився на сцені під час концерту групи під назвою "Karta Svitu", щоб разом виконати композицію "Коли я стану мером".

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

Все почалося ще в червні, коли Іван Марунич записав цю пісню і описав факти з діяльності мера. Забавно і те, що в композиції він вирішив використовувати деякі фрази Віталія Кличка. І після одного з висловлювань на сцені і з'явився київський градоначальник. Виконавець не очікував цього.

"Навіщо тобі ці безсонні ночі? Кожен від тебе щось постійно хоче. Подивимося, скільки ти зможеш протриматися! Музикою краще продовжуй займатися", - співає спочатку Віталій Кличко

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віталій Кличко, скріншот з відео
Віталій Кличко, скріншот з відео

Уже в кінці, коли пісня підійшла до кінця, Віталій дозволив собі висловитися про Марунич. Він зазначив, що як-то йому скинули пісню одного "хлопчика", який підібрав багато його висловлювань, включаючи "хочу вас поцілувати". І через це Кличко і вирішив зустрітися з цим співаком, щоб подивитися - хто він такий. Він побажав Івану успіху і привітав з першим сольним концертом.

Нагадаємо, Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною: "Вам довідку принести?

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Кличко задумався про політику слідом за братом: "Хто ці смішні люди?"

Знай.ua писав, Володимир Кличко "перекваліфікувався" з боксера в мисливці і показав свою секретну зброю