Режисер популярного південно-корейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара", який вмить за кілька днів став хітом, розповів про надходження на рахунок, які показали в дорамі.

Режисер серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хек вирішив розповісти про банківський рахунок, який був показаний в дорамі. Про це він повідав в недавньому онлайн-інтерв'ю.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Як виявилося, номер належить одному з продюсерів проекту, з яким був укладений спеціальний договір, тому, проблем як з номером телефону, який як виявилося належить звичайному місцевому жителю Кореї, бути не повинно.

Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму
Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Від людей, які вирішили подивитися цей серіал, і перевірити робочий рахунок, продюсер отримав близько 456 вон, що в перекладі на долари приблизно 38 центів.

Хван Дон Хек також повідав, що знімальна група використовувала номер банківського рахунку з усіма дозволами, однак, вирішили його закрити, щоб не виникло в майбутньому ніяких проблем.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Також, режисер вирішив відповісти на питання про номер телефону, який розкрився в дорамі. Після прем'єри виявилося, що він належить реальному корейцю. Тепер він отримує по 4 тисячі дзвінків на день, але відмовляється міняти номер, навіть за гроші.

Хван Дон Хек зазначив, що номер вони шукали спеціально, і їм сказали, що він безпечний для використання, нікому не належить. Однак вони і уявити не могли, що якщо ввести перед ним код зони 010, то він спрацює.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

"Нам дуже шкода, що ми не перевірили це ретельніше. Я знаю, що виробнича група працює над тим, щоб належним чином компенсувати шкоду людині. Ми збираємося до кінця взяти на себе відповідальність" - розповідає він.

Нагадаємо, що у "Грі в кальмара" показали реальний телефон жителя Кореї: дзвонять побалуватися, а Netflix запропонував 100 мільйонів

Також, Лі Ю Мі з "Гри в кальмара" втекла від інших "гравців": страшне видовище

Як повідомляв Знай.ua, серіал "Гра в кальмара" від Netflix жахнув глядачів паралелями з реальністю