Всі ми хочемо, щоб в нашому будинку панував затишок і порядок. Для цього потрібно підібрати правильну квартиру.

Спеціаліст-нумеролог розповів зарубіжному джерелу, як визначити нумерологічне значення своєї квартири, щоб дізнатися її енергетику.

Для аналізу потрібно просте число від 1 до 9. Якщо номер складається з 2-3 цифр, складіть їх і отримаєте потрібне число.

Сонце, скрін Youtube
Сонце, скрін Youtube

№ 1. Планета Сонце. Такі квартири призначені для людей творчих, ідеальні для журналістів, поетів, художників і акторів. Житло має бути заповнене світлом. Колірна гамма повинна переважати яскрава, бажано, оранжево-червона. Квартира принесе радість людям добрим, злі будуть відчувати фінансові труднощі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

№2. Планета Місяць. У такій квартирі найкраще жити тим, хто працює з дітьми, музикантів і кухарів. Для них в цій квартирі буде удача. Квартиру потрібно прикрасити, особливо дзеркала. Кольори-ніжно-кремовий, можна додати смарагдовий декор.

№3. Планета Марс. Така квартира підійде для людей діяльних і активних. Пасивні ж будуть хворіти через застій енергії. Ідеальний колір-червоний.

№ 4. Планета Меркурій. У квартирі приживуться тільки чесні люди. Мешканці будинку завжди товариські і гостинні, а саме житло притягує мандрівників. Головними квітами в інтер'єрі повинні стати блакитний, жовтий, сірий і синій.

№ 5. Планета Юпітер. Це Квартири для політиків і вчених. У такому будинку живуть люди, об'єднані однією ідеєю. У житло часто можна зустріти домашні бібліотеки. Колір такої квартири-пурпурний. Прикраси з бронзи прекрасно впишуться в інтер'єр.

Юпітер, скрін Youtube
Юпітер, скрін Youtube

№ 6. Планета Венера. Це квартира для тих, хто цінує любов, комфорт і відрізняється гостинністю. Вони люблять, коли в їхньому будинку багатолюдно і весело. Як не дивно, але в таких квартирах можуть прекрасно уживатися затяті скандалісти. Добре в таких квартирах буде любителям кішок і собак, для яких енергетика житла виявиться сприятливою. Особливих рекомендацій в інтер'єрі-немає.

№7. Планета Сатурн. Ця квартира для мешканців, які не уявляють своє життя без випробувань. Вона хороша для тих, хто схильний до самоаналізу. У такому будинку добре займатися йогою.

Сатурн, скрін Youtube
Сатурн, скрін Youtube

№8. Планета Уран. Тут з комфортом можуть розміститися астрологи і ясновидці. Реалісти і прагматики не зможуть ужитися з енергетикою будинку. У господарів, як правило, багато вірних друзів. Вони сповнені енергії та позитиву. Дизайн квартири повинен бути яскравий, кращий колір-ніжно-блакитний

№ 9. Планета Нептун. У цій квартирі буде добре жити священикам і морякам. Це житло для діяльних людей. Так само квартира не призначена для тих, у кого є шкідливі звички

Нагадаємо, раніше нумеролог пояснила, чому важливо знати персональний рік людини

Також "Знай.иа" повідомляв, що астролог показала розклад карт таро на президента: "Його душа ридає»

Як повідомляв портал «Знай.иа", сфера взаємин в сім'ї - від неї залежатиме все, - нумеролог