Екс-нардеп від Слуги народу Андрій Лисюк, який працював експертом-криміналістом у шоу" Слідство ведуть екстрасенси", був призначений заступником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

Про це в Facebook повідомив спікер InformNapalm і волонтер Михайло Макарчук.

Так, стало відомо, що колишній нардеп Андрій Лисюк отримав нову посаду. За словами Михайло Макарчука раніше Лисюк був головою охорони бізнесмена Андрія Тігіпка, а тепер він буде боротися з корупцією і злочинністю.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Вибачте, тут навіть я прозрів ... нові методики роботи і оперативного мистецтва з виявлення злочинів методом класичного Піз***больства і екстрасенсорних здібностей", - прокоментував Макарчук.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрей Лысюк, фото з фейсбук
Андрій Лисюк, фото з фейсбук

Зазначимо, що Лисюк зіграв роль експерта-криміналіста в популярному українському шоу Слідство ведуть екстрасенси. Він також є головою адвокатського об'єднання Хіллмонт партнерст.

Андрій Лисюк, фото з фейсбук
Андрій Лисюк, фото з фейсбук

22 серпня 2019 року Андрій Лисюк відмовився від депутатського мандата. Він це мотивував тим, що зараз перебуває на військовій службі Київської області і переконаний, що так принесе більше користі країні.

Нагадавши, що "слугу" Зеленського обікрали на одеському ринку:" прохлопал " тисячі гривень під самсу з м'ясом."Слугу народу" обікрали на київському ринку в Одесі

Як повідомляв Знай.uа , "Слуга народу" Жан Беленюк проїхався з оголеним торсом у ліфті: в шортах з яскравим розфарбуванням

Знай.uа писав, Василь Вірастюк возз'єднався з сім'єю в аеропорту, три сини і красуня дружина: "Разом ми сила"