Не так давно на стрімінговій платформі Netflix вийшов новий серіал, який знятий в Південній Кореї. Всього через кілька днів після прем'єри він зайняв перші місця у всіх топах. Але, не обійшлося без скандалу.

Про це повідомляє Інформаційний портал South China Morning Post.

Справа в тому, що в серіалі "Гра в кальмара" показали візитку з номером, котрий належить реальній людині.

Тепер, житель Південної Кореї почав отримувати щодня по чотири тисячі дзвінків, повідомлень і фотографій від фанатів, хоча своєї згоди на це він не давав.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Компанія Netflix визнала свою помилку, і вже зв'язалася з цим чоловіком. Глава Національно-революційної партії Південної Кореї навіть запропонував жителю виплатити за цю помилку близько 85 тисяч доларів, що в місцевій валюті близько 100 мільйонів вон, проте той відмовився, заявивши, що цей номер належить йому вже 10 років, і принципово міняти його не збирається.

Зазвичай, для таких сцен беруть номери, які не обслуговуються, і все йде за планом, однак, цього разу сталася помилка, а фанати нею скористалися. Тепер чоловік не може продовжувати жити звичним життям через постійний потік дзвінків як вдень, так і вночі.

Netflix
Netflix

До слова, його дружина також страждає від цього, так як у неї точно такий же номер, тільки остання цифра відрізняється, і тепер їх телефони постійно дзвонять. Для того, щоб заснути йому доводиться навіть використовувати снодійне.

Варто відзначити, що серіал став швидко хітом по всьому світу. Сюжет будується навколо гри в кальмара - проста невинна гра, заради якої зібрали кілька сотень дорослих. Однак, на відміну від дитячої версії, тут все по справжньому, з вбивствами за програш. Коли всі гравці будуть усунені, переможець отримає захмарну суму грошей, яка допоможе погасити всі борги, так як всі учасники - банкрути.

Нагадаємо, зірка серіалу "паперовий дім" Урсула Корберо зробила визнання колезі: "Побачимося в пеклі, мій дорогий"

Як повідомляв Знай.ua, фанати "паперового дому" оплакують Токіо, що опинилася на даху з купою гранат

Знай.ua писав, пасхалки в Cyberpunk 2077: вулиця Творця, відсилання до генія Кодзіме і готель з "біжучим по лезу"