Фази Місяця впливають не лише на наше самопочуття, але й на ефективність косметичних процедур. У «ТСН» розповіли, як спланувати візити до косметолога в жовтні, орієнтуючись на поради астролога.

1-2 жовтня — 25-26 місячні дні, спадний Місяць у знаку Лева. День, коли можна зайнятися видаленням небажаного волосся по всьому тілу. Також можна сходити до лазні чи сауни, почати курс детоксу чи лікувального голодування. Корисно сходити на масаж.

3-5 жовтня — 27, 28, 29 місячні дні, спадний Місяць у знаку Діви. Приділіть увагу догляду за шкірою обличчя. Гарно повпливають маски для омолоджування, живлення і зволоження. Можна взятися за епіляцію: видалене волосся довго відростатиме.

Лазерна епіляція
Лазерна епіляція // cosmolux.com.ua

6-7 жовтня — 29, 30, 1, 2 місячні дні. Місяць у знаку Терезів. Очищуємо шкіру, дбаємо про обличчя – йдемо до спеціаліста з брів чи пластичного хірурга.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

8-9 жовтня — 3-4 місячні дні, Місяць у знаку Скорпіона. Зверніть увагу на омолоджувальні процедури для шкіри обличчя і тіла.

10-11 жовтня — 5-6 місячні дні, Місяць у знаку Стрільця. Можна зробити "уколи краси" чи підтяжку обличчя. Гарно подіють маски на ефірних олійках. А от манікюр і педикюр краще перенести на потім.

12-13 жовтня — 7-8 місячні дні, Місяць зростає у знаку Козерога. Гарно подіють вся тонізуючі процедури, очищення та термоліфтинг.

Косметолог
Косметолог

Час для епіляції, видалення пігментних плям, видалення татуювань чи проколу вух.

14-15 жовтня — 9-10 місячні дні, Місяць у знаку Водолія. Зверніть увагу на омолоджувальні процедури не лише в салонних умовах, але й вдома.

16-18 жовтня — 11, 12, 13 місячні дні, Місяць у знаку Риб. Скасуйте всі візити до косметологів – шкоди від них буде більше, ніж користі.

19-20 жовтня — 14-15 місячні дні, повний місяць в знаку Овна. Робимо акцент на очищенні – пілінги, скраби, детокс за допомогою трав'яних відварів та чаїв. Можна видаляти папіломи і врослі нігті.

21-22 жовтня — 16-17 місячні дні, Місяць у знаку Тельця. Поєднуємо маски з масажем, так вони принесуть більше користі. Час для депіляції, манікюра і педикюра.

татуаж брів
татуаж брів

23-25 жовтня — 18, 19, 20 місячні дні, Місяць у знаку Близнят. Не проводимо жодних косметичних операцій, лише гімнастика.

26-27 жовтня — 21-22 місячні дні, Місяць у знаку Рака. Відкладіть очистку обличчя і операції зі збільшення грудей, бо результат вас не потішить.

28-30 жовтня — 23-24 місячні дні, Місяць у знаку Лева. Час для ліфтингу і пілінгу. З обережністю поставтеся до нових засобів – можлива алергічна реакція.

31 жовтня — 25-й місячний день, Місяць у знаку Діви. Найкращий день для всіх процедур, результати вас лише потішать.

перукарня, скріншот з відео
перукарня, скріншот з відео

Щодо стрижки волосся є особливі прикмети:

  • Якщо перукар впустив ножиці – краще відмовитися від задуманої стрижки.
  • Самим себе краще не стригти – «відріжете» щастя.
  • Щоб волосся трохи поміняло свої властивості - наприклад, щоб не плуталося, - варто сходити в перукарню на місяці, що зменшується. Але після такої стрижки волосся буде відростати дуже довго.

На такий місяць також добре підстригтися, якщо хочете затримати випадання, зміцнити коріння волосся.

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс передбачив тісне зближення України із західними партнерами.

Також Знай.ua повідомляв, що він розповів про вплив ретроградного Меркурія.