З міста Харків прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що міські працівники швидкої допомоги часто стикаються з тим, що коли везуть хворого з увімкненими сиренами, деякі водії просто ігнорують і не пропускають авто швидкої. Цього разу в кареті швидкої допомоги був пацієнт не з нежиттю і навіть не з вивихом суглоба.

Про це стало відомо завдяки відео, яке як доказ опублікували на сторінці Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у соцмережі Facebook.

За інформацією Центру екстреної допомоги, карета "швидкої" якраз везла хворого з інсультом.

"У випадках, коли рахунок йде на хвилини, дуже часто на шляху спеціалізованих авто ЕМД виникають такі "перешкоди". На відео бригада ЕМД госпіталізує хворого з гострим порушенням мозкового кровообігу", - написали в центрі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На відео з відеореєстратора швидкої видно і чутно, як службовий автомобіль ЕМП мчить по дорозі з включеними сиренами. Водій легковика (з номером ВВ6840СТ) попереду, який повинен здати вправо до узбіччя і таким чином надати дорогу швидкій, просто її ігнорує. Через такі дії пацієнт з інсультом, якого доставляли в медустанову, втрачає дорогоцінні хвилини.

У мережі багато українців сильно обурилися побаченим і здебільшого не змогли знайти пристойних слів, якими можна охарактеризувати дії водія на білому авто.

Раніше повідомляли, і "швидкій" потрібна допомога: у Харкові медикам довелося викликати поліцію, щоб заспокоїти п'яного пацієнта.

Як повідомляв Знай.uа, після любовних утіх дівчина "каменем вниз" приземлилася на дах авто: підвіконня не витримало.

Знай.uа писав, у Києві голий псих влаштував різанину в центрі міста.