Житель одного з містечок в США виявив на своєму вимикачі чиїсь довгі лапи, і побоявся сунути туди свій палець. Про це розповіли у виданні Рeople, публікуючи відповідне відео.

"I won't be touching THAT light switch (Я не буду чіпати цей вимикач світла)», - каже стривожений господар будинку.

На опублікованих кадрах видно довгі павукові лапки, які вибираються з-під вимикача. Виглядає це настільки страшно, що в коментарях до відео його автору радять залишити будинок «загарбнику», а самому переїхати.

«He can have my house at that point. I'm leaving (у цей момент він може забрати мій будинок. Я йду)", " Guess we have to move (Думаю, нам потрібно переїхати)», «That happened to me once!! I literally taped around all my outlets. Це сталося зі мною одного разу !! Я буквально заклеїв всі свої розетки", - пишуть люди.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Деякі вважають, що допоможе тільки вогонь.

"What nightmares are made of (З чого складаються кошмари)", " I've stopped breathing... (Я перестала дихати...)", "That's when the whole house goes up in flames (ось коли весь будинок горить)», - налякані глядачі.

Павук, скріншот із відео
Павук, скріншот із відео

Знайшлися і ті, кому вистачило сил пожартувати в такій ситуації.

«Spider’s like “little help please!"(Павук каже: "Допоможіть, будь ласка!")», «Just make sure he pay you rent because ain't nothing free, you can't scare me out my home and not compensate me for my distress. "Просто переконайтеся, що він платить Вам за оренду, тому що це не безкоштовно, ви не можете налякати мене в моєму будинку і не компенсувати мені моє страждання)», - коментують жартівники.

Нагадаємо, раніше Костянтин Яловий повідомив, що каракурти вже в Україні

Також "Знай.uа" писав, що моторошний павук з жалом до смерті налякав людей

Як повідомляв портал "Знай.uа", небезпечний павук був помічений під Херсоном