Monobank зважився на запуск власної мережі банкоматів. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Він також розмістив знімок першого тестового зразка банкомату. Як це відіб'ється на вартості послуг банку для клієнтів, поки невідомо. Однак клієнти сподіваються, що тепер користуватися послугами фінансової установи стане набагато зручніше.

"Молодці!", "Красиве", - хвалять рішення одні клієнти.

"Б / у з Європи? Якось старо виглядає«, " А навіщо вони потрібні, коли у них є партнерські угоди? Свою мережу банкоматів тримати дорожче«,» чекайте урізання кешбеків і введення плати за послуги", - висловлюють своє невдоволення інші.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Деякі запідозрили, що нововведення не оцінять в інших банках.

"Десь тихенько плаче ПриватБанк", "співробітники ПриватБанку будуть жуйки засовувати в монобанк-апарати«,» подивимося, як швидко його підірвуть", - пишуть в кмментаріях до повідомлення українці.

Додамо, що, за даними досліджень, цей банк є одним з найбільш популярних серед молоді. Покоління людей старшого віку, найчастіше вибирає банківські установи, які завжди не слуху і давно надають свої послуги в Україні.

Нагадавши, Борги за комуналку і аліменти автоматично спишуть з карт українців

Теж, Знай.ІА писав, На українку взяли кредит в "Монобанку" після крадіжки телефону, співробітники тільки поспівчували

Як раніше повідомляв Знай.ІА "Монобанк" змусив клієнта милуватися на сумного кота - " 4-а доба..."