Всесвітньо відомий французький алхімік Мішель Нострадамус, який свого часу передбачив зіткнення з астероїдом і атомну бомбу залишив після себе безліч різних передбачень на довгі десятиліття вперед. Історики, вчені та дослідники історичних таємниць досі намагаються розгадати, що ж саме мав на увазі Мішель.

За своє життя Нострадамусу вдалося написати 6338 пророцтв, багато з яких вже здійснилися.

Прогнози Нострадамуса охоплюють час аж до 3797 року. Фахівці розшифрували передбачення на 2022 рік.

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

Обвалення долара

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Згідно з прогнозом, в США інфляція вийде з-під контролю, тому американська валюта різко піде вниз. А ось срібло і біткоіни стануть тими ресурсами, в які варто вкладатися.

Наслідки урагану, фото з фейсбук
Наслідки урагану, фото з фейсбук

Скажений ураган

У передбаченні Нострадамуса говориться, що наступного року Францію лихоманитиме небачений ураган. Стихію також передбачено по всьому світу. А крім ураганів алхімік пророкує і голод у багатьох регіонах планети.

Штучний інтелект нападає

Це пророцтво схоже на те, що йдеться у фільмі "Матриця". Комп'ютер вперше знайде самосвідомість. Але в підсумку машини, які отримали розум, почнуть сприймати своїх творців як неповноцінних і захочуть знищити.

Астероїдний дощ

У це пророцтво не хотілося б вірити, але алхімік пророкує, що в 2022 році планету може атакувати астероїдний дощ. Один з них впаде в море, що викличе гігантське руйнівне цунамі, що зносить все на своєму шляху.

Ядерна зброя - фото 24 канал
Ядерна зброя - фото 24 канал

Ядерна бомба

У пророцтві Нострадамуса також говориться, що наступного року одна з країн може підірвати потужну ядерну бомбу. Крім того що будуть людські жертви, вона також змінить клімат на Землі і її положення щодо своєї осі. Так що краще б власникам цієї бомби спершу подумати, ніж натискати на червону кнопку.

Раніше повідомляли, якою була Леся Українка? Легендарні цитати письменниці до 108 річниці смерті.

Як повідомляв Знай.uа, український "Нострадамус": Олесь Гончар передбачив події на Донбасі за 20 років до їх початку.

Знай.uа писав, біблеїст розповів, коли настане кінець світу: ці ознаки підкажуть появу Антихриста.